Biorezonans Terapileri Ne Demektir ?
Rezonans kelimesi iki frekansın uyumlanması olarak tanımlanır. Rezonans terapilerinde kimyasal içerikli ilaçlar kullanılmaz. Elektromanyetik frekanslar kullanılarak oluşturulan tedavi metodudur. Bu frekansların gücü cep telefonundan yayılanın birde biri kadardır. Uygulama sırasında daha önce vücuttan alınan tükürük, idrar gibi sıvılarda bulunan sağlıklı frekanslar güçlendirilerek kişiye yeniden verilir. Bu yöntemle bağışıklık sistemi kuvvetlendirilmiş olur. Böylece İLAÇSIZ, AĞRISIZ iyileşme sağlanmış olur.
Rezonans Terapileri Uygulama Yaşı Nedir ?
Yaş sınırlaması bulunmamaktadır.
Biorezonans Kimlere Uygulanmamalıdır ?
Kalp pili, organ nakli yapılan kişilerde, ilk 3 aylık gebelik döneminde yapılmamaktadır.
Kliniğimizde Biorezonans Hangi Tedavilerde Kullanıyoruz ?
- Cilt hastalıkları: egzama, nörodermatit, kurdeşen, güneş ışığı, vitiligo, sedef hastalığı, romatizmaya karşı alerji, alopesi, döküntü
- Ağır metal detoksu
- Madde bağımlılığı
- Kilo verme / Obezite
- Alerji tedavileri
- Ağrı şikayetleri
- Alkol bağımlılığı
- Sigara bırakma
- Ruhsal dengeleme ( anksiyete, stres, depresyon )
Biorezonans Bağımlılık Tedavilerinde Bilinmesi Gerekenler ?
Bu tedavilerde önceliğimiz sizin tedavi konusunda kararlı olmanızdır. Bizimde bu aşamada işimiz size her aşamada yardımcı olup yolunuzu kolaylaştırmaktır.
Seans sırasında kurallara uymakta zorlanırsanız bizimle daima irtibatta olun. Bu zorluğu aşacağınız önerilerimiz mutlaka olacaktır .
Bağımlılıklardan Nasıl Kurtulurum ?
Bağımlılık yapan maddenin frekans özelliği kullanılarak bu maddenin frekanslarının vücuttan silinmesiyle tedavi sağlanır. Kişi daha önce çok sevdiği maddeden eskisi gibi hoşlanmamaya hatta nefret etmeye başlar.
SİGARA BAĞIMLILIĞI
Biorezonans İşlemi Nasıl Yapılır ?
Hastanın içtiği sigara tütünüyle, filtre kısmıyla hatta üstünde dumanıyla şişe içine koyulur. Şişe cihaza hastanın idrarının da olduğu başka bir şişeyle birlikte koyulur. Cihazda bu maddeler ters çevrilerek tekrar size verilir. Seansı hasta 50 - 60 dakika yatarak geçirir. Seans sonrası yorgunluk olabilir.
Seansların Yan Etkisi Var Mıdır ?
Seans sırasında ağrı, acı olmaz. Seanslardan sonra bazen baş ağrısı, yorgunluk, halsizlik ve uyku hali bulunur. 40 seneyi aşkın süredir kullanılır. Bu modülün herhangi ciddi bir yan etkisi tespit edilmemiştir.
Seans Etkisi Nasıldır ?
Terapi sonrasında vücutta hızlıca bir detox başlayacağı için bol su içilmelidir. Terapi ile vücut sigarayı yabancı madde olarak algılar ve sigaraya istek ortadan kalkar. Nikotin vücuda tekrar alınmadıkça bu etki kalıcı hale gelir.
Tek Seans Yeterli Midir ?
Sigara bırakma konusunda kararlı hastalara tek seansta yeterlidir. Ancak işlem sonrası 2 - 3 gün isteğe karşı durmak gerekir. Sonrasında vücudun sigara iştahı kalmayacaktır. 2. ve 3. seans uygulanması gereken hastalara ruhsal dengeleme seansları önerilir.
Herkeste Başarı Sağlar Mı ?
Tedavide birinci basamak hastanın gerçekten sigarayı bırakmak istemesidir. Hasta karar verdikten sonra bağımlılık ne kadar fazlaysa cihaz etkinliği o kadar artar.
Bizim Hastaya Yaptığımız Destekler Nelerdir ?
Seans sonrasında sigara içme isteği oluştuğunda kullanmak üzere homeopatik karışımlar spreye yüklenerek veya çipler ücretsiz olarak hastaya verilir. Hasta her istek geldiğinde ağzına bu sprey geldiğinde de sıkarak sigara içme isteğini baskılar.
ALKOL BAĞIMLILIĞI
Alkol bırakmak için kişiden alınan en sık içtiği alkol cinsleri cihaza koyulur. Alkolizm problemi yüksek olan ve uzun süreli kullananlarda bağımlılık seansı dışında hastanın beyin ve sinir sisteminin üzerindeki alkol etkilerini azaltmak içinde farklı seanslara da eklemek gerekir.
Seans Yan Etkileri Var Mı ?
Terapi sırasında ağrı, acı hissedilmez. Bazen sonrasında baş ağrısı, yorgunluk, halsizlik ve uyku hali gözlense de ciddi bir yan etkisi yoktur.
Alkol Bırakma Kaç Seansta Biter ?
Seans sayıları kişiye göre değişmekle beraber öncelikle 3 seans ile başlanır. Duruma göre seans sayıları arttırılır. Seanslar 50 - 60 dakika arasında sürer. Hasta yatarak tedavi olur.
Seanslardan Sonra Ne Hissederim ?
İlk seanstan sonra alkol isteğinin rutin olarak azaldığını hissedersiniz. Seanslar sonrası alkol alsanız bile aynı tadı alamazsınız. Ancak seansların başarısı yine de kişinin kararlılığına bağlı olarak değişiklik gösterir.
Herkeste Başarı Sağlanır Mı ?
Tedavide birinci basamak hastanın gerçekten alkolü bırakmak istemesidir. Hasta karar verdikten sonra bağımlılık ne kadar fazlaysa cihaz etkinliği o kadar artar.
MADDE BAĞIMLILIĞI
Bağımlılık nedenleri farklı birçok parametreyi içinde bulundurur. Kişinin ruhsal özellikleri, ailevi ve çevresel yapısı, sosyo - kültürel yapısı, genetik gibi nedenleri barındırır.
Dünya Sağlık Örgütü Bağımlılığı Nasıl Tanımlar ?
- Madde kullanımının kişinin sosyal yaşamında ve yakınlarıyla ilişkilerinde yineleyici ve kalıcı sorunlara yol açması ancak buna rağmen madde kullanımının sürdürülmesi
- Maddeyi elde etmeye ve kullanmaya yönelik yoğun arzu, ihtiyaç hissetme hali
- Madde kullanıcılarının yasal olarak suçlu bulunması
- Maddenin vücut üstündeki zaman zaman haz veren etkilerini arayış içinde olma
- Kişinin işte, evde veya okulda yükümlülüklerini sürdürmesini önleyecek şekilde yineleyici biçimde madde kullanılması
- Kullanılan dozu arttırma eğilimi
- Madde kullanımı sırasında fiziksel yetilerin azalması ( araç kullanma gibi… )
Bağımlılık Yapan Maddeler Nelerdir ?
- Esrar ve benzerleri
- Sigara ( tütün )
- Merkezi sinir sistemini baskılayanlar ( barbitüratlar, meprobomat, benzodiazepinler, alkol, akineton )
- Alkol
- Uçucu maddeler ( gazoliniglue, benzenibali, tiner gibi yapıştırıclar )
- Opiyatlar ( morfin, meperidin, kodein, eroin, metadon )
- Halüsinojenler ( liserjik asit dietilamid, psicocybin, meskalin, diet triptalmin, dimetitriptamin, metilendioksi amfetamin, dimetoksimetil amfetamin )
- Uyarıcılar ( kokain, kafein, ekstazi, amfetamin )
Seanslar Nasıl Olur ?
Hasta seanslar sırasında ağrı, acı hissetmez. Sedyede yatarak 50 - 60 dakika tedavi olur. Seans sayısı 4 gün ara ile 6 seansa tamamlanır.
Yan Etkisi Var Mıdır ?
Seans sırasında rahatlama, sakinlik olabilir. Sonrasında sersemlik yapabilir. Seanslar sonrasında ortadan kalkar. Araba kullanmanızı engelleyecek bir durum olmaz. Ancak uzun seyahatler istemediğimiz bir konudur. Çünkü seanslar sonrası öncelikle hastanın dinlenmesini öneririz.
Bizim Yaptığımız Destekler Nelerdir ?
Seans sonrasında madde kullanma isteği oluştuğunda kullanmak üzere homeopatik karışımlar spreye yüklenerek veya çipler ücretsiz olarak hastaya verilir. Hasta her istek geldiğinde ağzına bu sprey geldiğinde de sıkarak madde kullanma isteğini baskılar.
Herkeste Başarı Sağlar Mı ?
Tedavide birinci basamak hastanın gerçekten maddeyi bırakmak istemesidir. Hasta karar verdikten sonra bağımlılık ne kadar fazlaysa cihaz etkinliği o kadar artar.
ALERJİ TEDAVİSİ
Alerji Tedavisi Nedir ?
Genetik yatkınlığı olan kişilerde aslında zararsız olan maddelere aşırı derecede zaman zaman hastaya zarar veren vücut tepkisidir.
Seanslar Nasıl Başlar ?
Biorezonans tedavisi, bağışıklık sistemini kontrolden çıkaran maddeleri test yaparak başlar. Testte tespit edilen frekanslar düzenlenip hastaya yeniden verilir. Yani patoloji frekanslar tedavi edilmiş olur.
Seanslar Nasıl Yapılır ?
İşlem öncesinde hastadan tükürük, idrar, gaita gibi hastalığınıza uygun vücut atıkları alınır ve cihaza yerleştirilir. Seans sırasında hasta yatarak 50 - 60 dakika tedavi alır.
Seans Sonrası Nasıl Olur ?
Seans sonrası biraz yorgunluk hissedebilirsiniz bu yüzden erken uyumanızı öneriyoruz. Seanslar boyunca bol su tüketmeniz gerekir.
Kaç Seansta İyileşirim ?
Seans sayısı kişilere göre değişmek ile beraber en az 4 seans ile başlanır.
Seansların Yan Etkisi Var Mı ?
Seans sırasında rahatlama, sakinlik olabilir. Sonrasında sersemlik yapabilir. Seanslar sonrasında ortadan kalkar. Araba kullanmanızı engelleyecek bir durum olmaz. Ancak uzun seyahatler istemediğimiz bir konudur. Çünkü seanslar sonrası öncelikle hastanın dinlenmesini öneririz.
KİLO VERME - GIDA BAĞIMLILIĞI - OBEZİTE
Obezite, vücuttaki aşırı ve anormal yağ artışıdır. Vücut kitle endeksi 30 üstünde olan obez, 40 üstünde olan ise morbid obez olarak sınıflandırılır.
Yağ dokusu asla masum değildir. Hormon salgılanır ve ağır metal birikir.
Gıda bağımlılıkların da test edilen gıdalara 21 gün diyeti uygulamak gerekir. Bu süre alışkanlık yerleşmesi için önemlidir. Bu süreç sonunda kısıtlanan gıdaların zararlı olduğu düşünülüp mümkün olduğunca az tüketmeyle yani sağlıklı beslenmeye dikkat etmek önemlidir. Ancak zaman içinde yeni alışkanlıkları da kontrol edemediğiniz iştah artışları oluyorsa yeniden tek seanslık terapi için kliniğimizle iletişime geçmelisiniz.
Seanslar Nasıl Olur ve Nasıl Başlar ?
Biorezonans ile zayıflama seanslarına başlarken kişilerin yaşama şekli, beslenme alışkanlıklarını inceliyoruz. Günlük harcanması gereken kalori miktarına oranla nerelerden fazla kalori alındığını tespit ediyoruz. Fakat diyet tek başına yeterli olmayabilir. Yanına ANDULASYON seansları da eklenir.
Hastanın veya danışanın metabolizması zayıf olabilir. Biorezonans ile metabolizmayı hızlandırıcı tedavileri uyguluyoruz .Biorezonans ile kilo verme programıyla iştah azaltma terapileri de uygulanabilir. Hamur işleri, şeker, makarna, tatlılar, pilav ve diğer karbonhidrat türleri. Seansları, karbonhidrat grubu gıdalar gıdalar üstünden yaptığımızda iştah azalır, kişi kolayca doymaya başlar. Kişinin yedikleri, çok da büyük çaba sarf etmeden kendiliğinden azalır. Terapilerin bir diğer etkisi metabolizmanın hızlanması ve kilo verme hızının artmasıdır.
Kişi uygulama sırasında rahat bir yatakta yatar ve ellerinde cihazın altın kaplama elektrotlarını tutar haldedir. Kişinin alın bölgesine ise başka bir elektrot sarılır. Biorezonans cihazı seansları 50 - 60 dakika sürer. Seans sayısı kişiye göre değişebilmektedir.
Tek Seans Yeterli Midir ?
Tedavilerin tümü kişiye özgü olduğu gibi cevaplarda kişiye özgüdür. Amacımız hızlı kilo vermek değil sağlıklı kilo vermektir.
Yan Etkisi Var Mıdır ?
Seans sırasında rahatlama, sakinlik olabilir. Sonrasında sersemlik yapabilir. Seanslar sonrasında ortadan kalkar. Araba kullanmanızı engelleyecek bir durum olmaz. Ancak uzun seyahatler istemediğimiz bir konudur. Çünkü seanslar sonrası öncelikle hastanın dinlenmesini öneririz.
RUHSAL DENGELEME
Stres, depresyon, anksiyete çağımızın artarak giden hastalıklarındandır. Bu süreçte hasta yaşamdan aldığı hazzı kaybetmiştir. Bu hastalıkların nedeni ne olursa olsun kliniğimizde hastanın tetkiki elden geçirilerek hastanın eksikliklerine yönelik tedaviyle beraber enerjetik boyuttaki engellenmeler - bozulmalar biorezonans cihazı ile dengelenir.
Seanslar Nasıl Yapılır ?
Kişi uygulama sırasında rahat bir yatakta yatar ve ellerinde cihazın altın kaplama elektrotlarını tutar haldedir. Kişinin alın bölgesine ise başka bir elektrot sarılır. Biorezonans cihazı seansları 50 - 60 dakika sürer. Seans sayısı kişiye göre değişebilmektedir.
AĞIR METAL DETOKSU
Ağır metal nedir ?
Günümüzde gelişen sanayi ve endüstriyel yapı nedeni ile çevreye toksik metalleri artırmıştır. Endüstriyel bölgeler, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, diş dolguları, inşaat malzemeleri, tarım ilaçları, diş dolguları, balık ve gübreler bunlardan bazılarıdır. Ağır metaller normalde az miktarda vücutta bulunabilir. Fakat maruziyet arttığında vücuttaki miktar artar. Vücuttan atılım mekanizmasındaki bazı eksiklik veya yüklenmeler beynin, vücudun herhangi yerinde birikerek hastalıklara neden olur.
Ağır Metallerde Vücuttan Atabilmek İçin Önerdiğimiz Yiyecekler Nelerdir ?
Sağlıklı yaşama ilk adımda beslenme yer alır. Tercih edeceğiniz yiyecek listeleri aşağıdaki gibidir :
- Kereviz
- Brokoli
- Pazı
- Zencefil
- Brüksel lahanası
- Fesleğen otu
- Havuç
- Spirulina
- Ispanak
- Karalahana
- Soğan
- Mantar
- Sarımsak
- Kişniş
- Narenciye
- Maydanoz
Biorezonansta Detox Nasıl Olur ?
Ağır metallerin frekansları vücudumuzda hastalık nedeni olur. Biorezonas da ağır metallerin elektromanyetik sinyalleri alınıp ters çevrilip geri verildiğinde birbirini yok eder. Hangi frekans seçileceği test edilerek tespit edilir.
Kaç Seans Gerekir ?
Kişiye göre değişmekle birlikte en az 4 ile başlar.
Yan Etkisi Var Mıdır ?
Seans sırasında rahatlama, sakinlik olabilir. Sonrasında sersemlik yapabilir. Seanslar sonrasında ortadan kalkar. Araba kullanmanızı engelleyecek bir durum olmaz. Ancak uzun seyahatler istemediğimiz bir konudur. Çünkü seanslar sonrası öncelikle hastanın dinlenmesini öneririz.
Terapilerin Etkisi Nasıl Olur ?
Terapi sırasında vücutta hızlıca bir detoks başlar ve bol su içmeniz gerekmektedir. İşlem öncesinde ve sonrasında da özellikle 2 - 3 gün bol su içmeniz gerekmektedir.
AĞRI TEDAVİLERİ
Ağrı tanımlaması Dünya Sağlık Örgütü ( WHO ) tarafından yapılmıştır. Kişinin vücudunun herhangi bir yerinden kaynaklanan, nedeni bilinen veya bilinmeyen ama kişiyi rahatsız eden duyu olarak tanımlanmıştır.
Ağrı Tedavilerinde Biorezonans Nasıl Etki Eder ?
Doktorumuz, bel, boyun ağrılarında öncelikle radyolojik görüntülere bakıp ağrıların yerine ve durumuna göre protokol belirlemektedir. Fizyoterapistimiz ile osteopati seansları ayarlanmaktadır. Biorezonans seanslarının amacı kronik ağrı olan hastalıklarda ağrısını geçirerek hastayı rahatlatmak, yaşam kalitesini arttırmaktır. Biorezonans bu tür hastalıklarda tamamlayıcı olarak ağrıların ilerlemesinin önüne geçmektedir.
Seanslar Nasıl Yapılır ?
İşlem öncesinde sizden tükürük, idrar, gaita gibi vücut atıkları alınıp cihaza yerleştirilir. Seans sırasında hasta yatar vaziyette ağrısız 50 - 60 dakika geçirir. Ancak seanslardan sonra kendinizi yormamanızı öneriyoruz. Seanslar süresince bol su içme önemlidir.
Seans Sıklığı Nasıldır ?
Kişiye göre değişmekle beraber en az 6 seansla başlanır. Sıklığı 4 günde bir olarak ayarlanır.
CİLT HASTALIKLARI
Cilt dışarı ile temas halinde olduğu için çok fazla kimyasal ve toksik maddeye maruz kalır. Bu yüzden en sık oluşan hastalık grubundandır.
Biorezonans Cilt Hastalıklarında Nasıl Uygulanır ?
Kliniğimizde biorezonans tedavisine girmeden önce hastanın gerekli tetkikleri doktorumuz tarafından değerlendirilir. Gerekirse biorezonans ile testler yapılır. Hangi modülle başlanacağı belirlenir. Takviye alması gereken destek ilaçlar yazılır.
İşlem öncesinde alınması gereken vücut atığı ( idrar, gaita gibi ) seçilir cihaza yerleştirilir ve hasta 50 - 60 dakika uyuyarak cihazda tedavi olur.